OfficeMe Coworking space - Artklasa| OfficeMe

Artklasa - USKORO

Radi bolje Drugačija poslovna zgrada. Generator novih ideja.

Artklasa - USKORO

Dunavski kej 46, Beograd

BENEFITI LOKACIJE

Artklasa je novi kreativni centar za poslovanje, koncipiran tako da na jednom mestu okupi isturena odeljenja velikih kompanija, IT startape, produkcijske kuće, kreativne agencije, dizajn studija i čitav niz talentovanih timova.

Nastala iz obnove upravne zgrade nekadašnje fabrike Žitomlin na Dorćolu, Artklasa je locirana u središtu nekadašnjeg Dunavskog kvarta, koji se ponovo rađa nakon višedecenijske industrijske prošlosti.
Nedaleko od mesta gde je Josif Pančić zasnovao prvu Botaničku baštu i darivao lekovito bilje, ponovo se sade bašte, a umesto teških mašina dolaze - ljudi..

PARKING - garaža

PARKING

garaža

ŠTAMPAČI - mrežni štampač

ŠTAMPAČI

mrežni štampač

OPENSPACE - kapaciteta

OPENSPACE

kapaciteta

<span>PREDNOSTI</span> LOKACIJE

PREDNOSTI LOKACIJE

Na samo kilometar od Trga republike niz nekadašnju Pozorišnu ulicu, na desnoj obali Dunava zaokružuje se centar savremenog Beograda.
1. Dunav i Silosi 30 m
2. Marina Dorćol 500 m
3. Trg republike 1,2 km

Malo više o <span>SAMOM PROSTORU</span>

Malo više o SAMOM PROSTORU

Zakupci u Arktlasi biće ohrabreni da razvrstavaju svoj komunalni od ambalažnog otpada za reciklažu, a u zajedničkim prostorima postojaće jasno označene kante i upustva za odlaganje.

Sav, kako zajednički, tako i pojedinačno razvrstan otpad zakupaca, biće dalje usmeren na reciklažu od strane za to registrovanih operatera.

<span>MOGUĆNOSTI</span> PROSTORA

MOGUĆNOSTI PROSTORA

Artklasa je novi kreativni centar za poslovanje, koncipiran tako da na jednom mestu okupi velike kompanije, IT startape, produkcijske kuće, kreativne agencije, dizajn studija i čitav niz talentovanih timova.

IZABERITE PAKET KOJI VAMA NAJVIŠE ODGOVARA

U ponudi imamo kancelaije za 2,3,4 6 osobe, kao i veliki broj radnih pozicija u Open Space-u. Sve kancelarije su osvetlenje i prostrane. Za naše zakupce smo obezbedil i parking mesta. Obezbedite sebi i svojim zaposlenima ugodno poslovno okruženje, a sve obaveze oko infrastrukture prepustite OfficeMe timu.

Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Vrh stranice