U poslednjih nekoliko godina, coworking prostori su postali prava senzacija u Srbiji i šire. Ova inovativna ideja omogućila je mnogim kompanijama da pronađu alternativu tradicionalnom kancelarijskom okruženju, nudeći im finansiranje skoro svih troškova poslovanja kroz cenu rente, veću fleksibilnost, osećaj zajedništva i dr.

Sa sve većim brojem zahteva od strane preduzetnika, freelancer-a, start-up kompanija, ali i drugih kompanija iz različitih oblasti,, dalja ekspanzija našeg poslovanja je neminovnost, tako da nas realizacija očekuje već početkom naredne godine i to u najširem obimu do sada.

Jedan od ključnih faktora rasta coworking industrije je promena u načinu razmišljanja na koji ljudi žele da rade, naročito iniciran pandemijom koja je sve nas zadesila početkom 2020.godine. Tradicionalni koncepti posla gube svoju privlačnost, a zaposleni sve više žele fleksibilnost i autonomiju nad svojim radnim vremenom. Coworking prostori nude upravo tu fleksibilnost kroz slobodan odabir radnog vremena koje je na raspolaganju 24/7, dok istovremeno pružaju priliku da se povežu i sarađuju sa drugim profesionalcima iz različitih industrija.

Sa sve većim brojem kompanija i izuzetno konkurentnim tržištem, coworking industrija se suočava sa potrebom za proširenjem kako bi zadovoljila rastuću potražnju. Stoga ova naša najava ekspanzije poslovanja ukazuje na planove da se otvore novi coworking prostori, kako bi se zadovoljile potrebe sve većeg broja kompanija koje traže ove jedinstvene radne prostore.

Jedan od razloga za ekspanziju je i dugoročna održivost ovog poslovnog modela, što sve vreme pokazuju ove izazovne okolnosti. U takvim okolnostima, ovi prostori su privukli a privlače i dalje profesionalce iz drugih gradova ili zemalja, doprinoseći tako kulturnoj razmeni i pružajući brojne prednosti lokalnoj zajednici.

Međutim, ekspanzija coworking industrije takođe dolazi sa izazovima. Konkurencija postaje sve veća, zato je nama naročito važno, što smo postavili kao ključ uspeha, da se izdvojimo dobrom ponudom coworking prostora, očuvamo (podignemo) kvalitet usluga i zajedničku atmosferu.

U zaključku, najava ekspanzije našeg poslovanja je jasan dokaz rasta i razvoja iz godine u godinu. Krajnja intencija je da postanemo važan deo poslovnog ambijenta u našoj zemlji i sa sve većim brojem saradnika - kompanija koje traže fleksibilnost i zajedništvo za svoje zaposlene, u šta verujemo da možemo uspeti, ali samo uz pravilan menadžment rasta i konstantno unapređenje, transformišući na bolje način na koji radimo i razvijamo poslovanje u budućnosti.

 

Vrh stranice