Sa ponosom najavljujemo otvaranje 2 nove coworking lokacije u drugom kvartalu 2024.godine, koje će dodatno obogatiti našu ponudu i odgovoriti na povećanu tražnju za ovakvom vrstom usluge na tržištu. Nove coworking lokacije će zasigurno postati mesta kreativnosti, inovacija i produktivnosti za mnoge preduzetnike, freelancere i timove koji teže dinamičnom radnom okruženju.

Prvi od ovih coworking prostora smešten je u poslovnoj zgradi Artklasa, koja se nalazi na samoj obali Dunava, okružena veoma inspirativnim ambijentom. Ovaj prostor podrazumeva open space koncept, pogodan za timski i efikasan rad, razvoj ideja, fleksibilnost kao ključ svake uspešne organizacije.

Druga coworking lokacija je u šetačkoj zoni najposećenije ulice glavnog grada - Knez Mihailove, na samo nekoliko koraka od glavnih poslovnih centara i urbanih čvorišta. Ova inspirativna prostorija dizajnirana je kao kombinacija open space koncepta i kancelarija, sa ciljem da podrži sve kreativne procese i odgovori različitim zahtevima.

Obe lokacije su opremljene brzim internetom i nude visokokvalitetnu uslugu, kako bi članovi mogli da se fokusiraju na svoj rad bez ometanja. Takođe, na raspolaganju su i razni dodatni sadržaji kao što su prostorije za sastanke, lounge zone za opuštanje, a u planu je i organizacija događaja koji promovišu razmenu znanja i networking na balkonima koje ovi prostori poseduju.

Otvaranje novih coworking lokacija predstavlja novo poglavlje u našoj priči. Pozivamo sve zainteresovane da se po promotivnim cenama zakupa do datuma otvaranja pridruže dinamičnoj zajednici poslovnih lidera, kreativaca i preduzetnika. Jer zajedno, gradimo put ka uspehu i ostvarujemo snove koji su nekad delovali nedostižno.

Vrh stranice